Výhodná půjčka od Home Credit

Rozhodli jste se zřídit půjčku? Snažte se vybrat takovou, která bude pro vás skutečně výhodná. Ztrácíte se v nabídkách? Jistotu vám dá společnost mající mnohé spokojené klient. Jednou z nich je Home Credit.

 

O Home Credit

Home Credit je renomovanou a oblíbenou společností, na kterou se obrací čím dál více lidí. Někteří ji vyhledávají i opakovaně. Patří k nejvýznamnějším nebankovním poskytovatelům finančních produktů u nás. Svou tradice v České republice má od roku 1997. Patří do velké a silné finanční skupiny a setkáte s ní i v dalších zemích Evropy, ale i v Asii.

A jaké produkty vám nabízí? Jde především o možnosti nakupování na splátky, účelové a neúčelové půjčky, kreditní karty, leasingy atd.

 

Půjčky Home Credit

Chcete-li si výhodně půjčit, obraťte se na výhodnou půjčku od Home Credit. Můžete si ji vzít v rozsahu 20 000 - 150 000 Kč. Jde o neúčelovou půjčku, takže není podmínkou uvádět, na co ji využijete.

Pohodlnou a rychlou půjčkou je pro vás půjčka online. Sjednáte si ji během několika málo minut bez toho, abyste museli chodit na pobočku. Ušetříte tak mnoho času. Stačí mít jen přístup k internetu, vyplnit jednoduchý online formulář a pak už jen čekáte, až se vám ozve obchodní zástupce Home Creditu.

Dalšími výhodami půjčky Home Credit je transparentnost a serióznost, bezplatné vyřízení, bezplatné předčasné splacení, možnost měnit výši splátek, vrácení půjčky do jednoho měsíce bez úroků, výhodné pojištění atd.