Novinky na stránkách - daňové přiznání zdarma

Máme tu pro Vás pravidelný přehled novinek na stránkách... Jak už jsme Vám jednou psali, zpřehlednili jsme pro Vás kategorie produktů tak, aby každý našel vhodný produkt na míru. Nyní Vám ale můžeme nabídnout daleko víc.. V případě, že jste v registrech dlužníků a není proti Vám vedeno exekuční řízení ani insolvence, můžeme Vám nabídnout úvěr až 100.000,- Kč a to bez ručení nemovitostí! Výše splátky je individuální a vypočtena tak, aby jsme poskytnutím půjčky příliš nezatížili Váš rozpočet. Co je k žádosti potřeba a jaké jsou podmínky získání naleznete zde.

Další novinka je půjčka před výplatou. První půjčka Vám může být poskytnuta v maximální výši 1.000,-Kč, kterou když řádně a včas zaplatíte, lze navýšit až na 11.500,-Kč.. Jedná se o půjčku s kratším datem splatnosti, takže ji doporučujeme opravdu čerpat podobně jako zálohu od zaměstnavatele tak, aby jste ji z výplaty zvládli vrátit zpět. Více info k produktu naleznete zde...

Dále bychom Vás rádi požádli o pomoc.. Neustále sháníme nové kolegy pro zprostředkování a poskytování spotřebitelských úvěrů jak bezhotovostních, tak hotovostních. Abychom mohli plnit požadavky našich klientů v rámci celé České republiky, tak bychom si přáli, aby nás, obchodních zástupců, bylo co nejvíc. 

Nenechte se odradit tím, že k výkonu práce potřebujete živnostenské oprávnění.. Investice do jeho získání se Vám může mnohonásobně vrátit, pokud jste šikovní a víte čeho chcete v životě dosáhnout.. Ve finále se Váš vedlejší příjem z podnikání přehoupne na příjem hlavní a Vy si třeba budete moc dopřát Vaši vysněnou dovolenou, na kterou by jste jinak jen pomalu spořili.. Máme mnoho žádostí o spolupráci s vidinou zisku, ale mnoho z Vás to vzdá jakmile vyžadujete živnostenské oprávnění... 

A PROTO JSME SE ROZHODLI, ŽE VŠEM NOVĚ ZASMLUVNĚNÝM OBCHODNÍM ZÁSTUPCŮM BUDEME PLNĚ K DISPOZICI PŘI VYPLŇOVÁNÍ JEJICH PRVNÍHO DAŇOVÉHO PŘIZNÁNÍ S PŘÍJMY Z PODNIKÁNÍ.. 

Pokud to s námi zkusíte tak Vám rádi pomůžeme.. Stačí když nám zašlete podklady pro vyplnění daňového přiznání na email a my Vám DP, přehled pro pojišťovnu a pro OSSZ zašleme k tisku nazpět vyplněný.

Děkujeme že jste s námi :-)